Ons verhaal

Waar begint de story van PureSaffraan®?

Het idee om ons te verdiepen in Saffraan begon in het Sultanaat Oman. Daar zagen wij in elk winkeltje en of marktgebied de Iraanse Saffraan, het werd er goed verkocht en er was veel interesse in de betere Saffraan. Onze gids daar nam ons mee naar de bergen, de woestijn, de Arabische zee. Hij verzocht ons of het mogelijk was een kwalitatief betere Saffraan te exporteren naar Oman om zo een hoogwaardig alternatief te kunnen leveren voor de Iraanse Saffraan. We hadden hem namelijk al verteld dat we op een eerdere vakantie in Marokko ten oosten van het land hadden kennis gemaakt met topkwaliteit Saffraan. Na het versturen van een staal kwam al snel het bericht van de “lokale mamma’s” deze Saffraan beter was als die van hun lokale markt.

Daaropvolgend kregen we het idee alsook de vraag: “Waarom ons eigen kikkerlandje niet laten kennismaken met dit rode goud?”

Zo gezegd zo gedaan, na een onderzoek op de Belgische markt was het duidelijk wij makkelijk een hoogwaardige Saffraan kunnen aanbieden ten opzichte van die in de supermarkt.

U kunt onze ‘s werelds meest pure en ambachtelijke Saffraan van zeer hoge kwaliteit “PureSaffraan®” krijgen voor dezelfde prijs als in de supermarkt en deze gaat 10 maal langer mee omwille van zijn kwaliteitsverschil en smaak/kleur intensiteit.

PureSaffraan® ruikt aangenaam, geeft en heeft een mooie intense dieprode kleur, een verfijnde smaak(honingachtig), het is een elite kruid onder de kruiden, heeft meerdere medicinale krachten en wordt daarom ook vernoemd in historische lectuur en in heilige boeken van de grote religieuze stromingen.

Het kruid verdient dan ook ons hoogste respect en een kennismaking door u!

Tot slot, onze intentie en drijfveer is om een puur en natuurlijk product aan de man te brengen tot welzijn van de gebruiker en tot welzijn van onze wens om financiële fondsen te vinden voor de stichtingen en goede doelen allerhand. Wij willen met deze zaak tijd kopen om ons leven te verrijken met de ondersteuning van deze goede doelen en daarmee het leven van een ander verrijken. Als u mee geniet van ons exclusieve product dan steunt u bij elke aankoop ook een goed doel naar keuze.

Bereik ons via whatsapp
1
PureSaffraan