Goede doelen

Achtergrond

Zoals u kunt lezen in ons verhaal, is een van de expliciete doelstellingen van PureSaffraan® het ondersteunen van goede doelen. 25% van de winstmarge gaat rechtstreeks naar het project dat de klant kiest samen met zijn aankoop. Om een voorbeeld te geven; dit betekent dat per 100 g die wordt verkocht via onze website, € 86,58 gaat naar het goede doel. Op onze website zullen wij altijd drie goede doelen selecteren. De overige 75% van de winst zal ons werkkapitaal zijn om te investeren in onze PureSaffraan® velden. Dit stelt ons in staat om de duurzaamheid van ons project te waarborgen.

Palestina Solidariteit is een Belgische NGO die zowel bedoeld om de bewustwording in België te verhogen met betrekking tot het conflict in Palestina, alsmede het verlenen van steun in Palestina.

https://www.palestinasolidariteit.be/

Wij, de eigenaars van PureSaffraan®, bezoeken Marokko elk jaar meerdere malen. Of wij nu afreizen voor zaken of voor vakantie wij maken er altijd een zaak van om lokale minder bedeelde mensen uit de nood te helpen. Dat kan een plaatselijk weeshuis zijn en zij voorzien van een wasmachine, of iemand laten opereren aan zijn katarakt problem zodat deze meer zelfbehulpzaam wordt, of een prothese voorzien zodat iemand weer meer mobiel wordt alsook het ondersteunen van internaten voor kinderen uit afgelegen berggebieden.

Via uw aankoop van PureSaffraan® in onze webshop kan u voor Project 3 kiezen als u wilt dat 25% van de winst op uw aankoop in dit project belandt.

Bereik ons via whatsapp
1
PureSaffraan